Team

Annique Janissen

Annique 2015Annique Janissen studeerde in 2011 af aan de Fontys dansacademie, afdeling musicaltheater.

Hier speelde de Tilburgse in stukken als Godspell, Company en The Dreaming. Op haar 14de begon ze bij de MusicAllFactory jongeren, waar ze een opleiding van vier jaar afrondde. Als kind verzorgde ze reeds optredens met Frans Bauer en Celine Dion. Naast zingen en acteren kan Annique ook uitstekend goed dansen en dat deed ze reeds bij de Night of the Proms concerten in Nederland. In Engeland is ze zeer actief als allround entertainer. Hier leerde ze steltlopen, vuurdansen en nog veel meer. Annique is lid van de Nederlandse folkmuziekgroep the Crazy Dutch Regulars en in de kerstperiode kan je haar bewonderen in The Christmas Carol Singers. In 2010-2011 stond Annique in het ensemble van de musical Oliver! van Musical van Vlaanderen.

Momenteel werkt Annique als docente bij de Telekids Musicalschool en staat ze op de bühne als zangeres van de band Cup of Three.


Dorien Schrijnemakers

Dorien 2015

Dorien was al van kleins af aan gepassioneerd door muziek en toneel.

In de zomer van 2010 volgde ze een zomerstage aan de prestigieuze Londense theaterschool, Mountview Academy of Theatre Arts. Nadat ze in 2011 een master in de Engelse taal- en letterkunde aan de KULeuven behaalde, startte ze haar studies aan de musicalafdeling van het Koninklijk Conservatorium van Brussel, waar ze in juni 2015 afstudeerde. Tijdens haar opleiding kreeg ze les van o.a. Lulu Aertgeerts, Paula Bangels, Ronnie Commissaris, Anne Mie Gils en Jeroen Maes.

Dorien deed stage in “Assepoester, Het Tamelijk Ware Verhaal” van Stany Crets, waar ze deel uitmaakte van het ensemble. Ze speelde deze voorstelling opnieuw in Singapore, maar dan in de rol van stiefzus. Bij Loge 10 Theaterproducties speelde Dorien mee in “Ons Kent Ons”, “Spookverhalen” en “De Collega’s”.

 

Leslie Geeraers

Leslie Geeraers is zangeres en actrice. In 2004 studeerde ze af aan de musicalafdeling van het Koninklijk Conservatorium in Brussel.

In het theater was ze te zien in verscheidene producties oa Prinses op de erwt, 8 vrouwen, Pinokkio. Ze speelde ook mee in verschillende educatieve voorstellingen zoals Getreinde wanhoop, Spiegelglas en Eeuwig zwijgen… Naast het theater was ze ook leadzangeres bij bands als Feedback, Recovered, Sunburst en Triple Diva. Sinds enkele jaren is ze zangeres bij Scala waarmee ze nationaal en internationaal tourt langsheen theaters, clubs en festivals. Met Scala zat ze ook veel in de studio en is ze mee te horen op verschillende van hun cd’s. Als studiozangeres verleent ze ook haar stem aan reclamespots en zong ze de koorpartijen voor Annie en West Side Story (Festivaria) mee in.

Leslie was bovendien te zien en te horen in de voorstelling De tip van je tenen (4Hoog en HETPALEIS) en heeft onlangs haar opleiding kleuteronderwijs met succes afgerond.

 

Tom Lathouwers

Tom Lathouwers studeerde in 2002 af aan de musicalafdeling van het Koninklijk Conservatorium te Brussel.

Op de planken zag u hem in de producties Oliver!, Manon Lescaut, Annie, Blauwbaard, De prinses op de erwt, Merrily we roll along, De jongen die het wist, De Bremer Stadsmuzikanten en Tom Teerlink tovenaarsleerling.
Hij speelde gastrollen in verscheidene tv-series, waaronder Witse, Mega Mindy, Wittekerke, LouisLouise en Aspe. Verder is hij te zien in enkele reclamespots. Tom volgde daarnaast nog zanglessen bij David Verbeeck, deed regie-assistentie voor De vliegende Hollander bij de Tilburgse Fontys musicaltheateropleiding en improviseerde bij de Belgische Improvisatie Liga.

Naar aanleiding van de herdenking van WO I toert Tom in 2018 weer door Vlaanderen met de monoloog De Gekke Soldaat.
Daarnaast is hij ook artistiek leider bij Planktom en schreef hij samen met David Broeders de familiemusical De Planeet, die vorig seizoen in première ging.

 

Annelore Van den Driessche

Annelore Van den Driessche volgde eerst een voorbereidingsjaar musical op de Kunsthumaniora in Brussel en zit momenteel in haar laatste jaar musical op het Conservatorium. Ze maakte deel uit van het ensemble in de schoolproducties ‘Chicago’ en ‘I Love You, You’re Perfect, Now Change’ en was te zien als Zuster Marie Belle in de musical ‘Nonsens’. Dit academiejaar zal ze stage lopen in de musical ‘Doornroosje’ (Deep Bridge). Sinds kort zingt Annelore ook bij Scala.

 

Ellen Dilles

Ellen Dilles zit momenteel in haar derde jaar Musical in het Conservatorium te Brussel. Ze heeft als voorbereiding op het Conservatorium een zevende jaar gedaan in de Kunsthumaniora te Brussel. Daarvoor was ze ook haar hele leven al bezig geweest met muziek… Ze speelde piano en gitaar, danste bij Dansstudio Swing in Wilrijk, deed theater bij Theater Piep en deed ook in musicals mee op de Academie voor Muziek en Woord in Londerzeel. Op tv heeft ze een rolletje gehad in de VTM-serie ‘Spoed’ waarin ze de dochter van Karel speelde.

 

Inge Teeuwen

Inge Teeuwen studeert aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, waar ze nu haar tweede jaar Musical volgt. Een vooropleiding Musical deed Inge bij de Kunsthumaniora te Antwerpen.

 

Jolien De Clerck

Jolien De Clerck volgt haar laatste jaar Musical aan het Conservatorium te Brussel.
Momenteel maakt ze deel uit van de cast van de familiemusical Ridders van de ronde keukentafel. In 2018 zal Jolien ook te zien zijn in de nieuwe Ketnet Musical – Team U.P. als de sportleerkracht Jessica.

 

Laure Ven

Laure Ven haar passie voor het vak ontstond reeds op vroege leeftijd. Op haar 4 jaar startte ze al met balletlessen bij dansstudio Arabesque te Deurne. Door de jaren heen heeft ze er onder meer les gehad van Frank De Peuter en Hilde Weber. Na haar middelbare studies trok Laure naar de Kunsthumaniora van Antwerpen om er de vooropleiding Musical te volgen. Hier kreeg ze zangles van Pascal de Turck. In september 2016 startte Laure haar Professionele Bachelor opleiding Musical aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Hier krijgt ze dagelijks les van gevestigde artiesten zoals Lulu Aertgeerts, Peter De Smet, Peter Kongs, Adam Solya, Inge Minten, Karel Deruwe en vele anderen.

 

Lianne Loos

Lianne Loos heeft tijdens haar middelbare school een vooropleiding dans gevolgd aan de Leidse ballet- en theaterschool. Ze is daarna naar de vooropleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg gegaan waarnaast ze op de Nederlandse Musical Academie in Arnhem zat. Vervolgens is ze musical gaan studeren aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, waar ze nu naar het vierde jaar gaat. Ze heeft als ensemble meegespeeld in de schoolproducties “Chicago” en “I love you, you’re perfect, now change” en speelde Zuster Marie Theresia in “Nonsens”.
Ze zal volgend jaar stage lopen in “Roodkapje” (Music Hall) en “Doornroosje”(Deep Bridge).

 

Susan Tonnard

Susan Tonnard zit momenteel in haar derde jaar Musical aan het Conservatorium te Brussel. Ze liep stage bij LME (London Musical Experience) en Guildford School of Acting en speelde tijdens haar opleiding mee in verschillende musicalproducties.
Susan zong verder ook in het Studio 100-koor bij Dansstudio Ijvi Hagelstein o.l.v. Kristof Aerts.