Team

Annique 2015Annique Janissen

Al op jonge leeftijd is Annique begonnen met zang-, dans- en drama lessen en heeft ze op mogen treden met grote artiesten zoals Frans Bauer en Celine Dion. Op haar 14de begon ze bij de MusicAllFactory jongeren, waar ze een opleiding van vier jaar afrondde. Daarna is ze gaan studeren aan de Fontys Dansacademie, in de richting musicaltheater, waar ze in 2011 is afgestudeerd.

In 2010-2011 stond Annique in het ensemble van de musical Oliver! van Musical van Vlaanderen. Ze treedt al meerdere jaren op in theaters in Belgie en Nederland als zangeres van de Ladies of the Fifties, Sixties en Seventies. In 2017 stond ze in het ensemble van Jesus Christ Superstar tijdens de paasuitvoering in 013, Tilburg en in 2018 was ze onderdeel van de dinnershow Sound of Xmas in de Avenue.

Verder is Annique al meerdere jaren als danscoach en choreografe verbonden bij diverse gezelschappen in binnen- en buitenland. Vanaf najaar 2020 gaat ze een grote sprong wagen en met haar eigen entertainment bureau aan de slag!

Dorien 2015

Dorien Schrijnemakers

Dorien was al van kleins af aan gepassioneerd door muziek en toneel.

In de zomer van 2010 volgde ze een zomerstage aan de prestigieuze Londense theaterschool, Mountview Academy of Theatre Arts. Nadat ze in 2011 een master in de Engelse taal- en letterkunde aan de KULeuven behaalde, startte ze haar studies aan de musicalafdeling van het Koninklijk Conservatorium van Brussel, waar ze in juni 2015 afstudeerde. Tijdens haar opleiding kreeg ze les van o.a. Lulu Aertgeerts, Paula Bangels, Ronnie Commissaris, Anne Mie Gils en Jeroen Maes.

Dorien deed stage in “Assepoester, Het Tamelijk Ware Verhaal” van Stany Crets, waar ze deel uitmaakte van het ensemble. Ze speelde deze voorstelling opnieuw in Singapore, maar dan in de rol van stiefzus. Bij Loge 10 Theaterproducties speelde Dorien mee in “Ons Kent Ons”, “Spookverhalen” en “De Collega’s”.

Tom Lathouwers

Tom Lathouwers studeerde in 2002 af aan de musicalafdeling van het Koninklijk Conservatorium te Brussel.

Op de planken zag u hem in de producties Oliver!, Manon Lescaut, Annie, Blauwbaard, De prinses op de erwt, Merrily we roll along, De jongen die het wist, De Bremer Stadsmuzikanten en Tom Teerlink tovenaarsleerling.
Hij speelde gastrollen in verscheidene tv-series, waaronder Witse, Mega Mindy, Wittekerke, LouisLouise en Aspe. Verder is hij te zien in enkele reclamespots. Tom volgde daarnaast nog zanglessen bij David Verbeeck, deed regie-assistentie voor De vliegende Hollander bij de Tilburgse Fontys musicaltheateropleiding en improviseerde bij de Belgische Improvisatie Liga.

Naar aanleiding van de herdenking van WO I toerde Tom door Vlaanderen met de monoloog De Gekke Soldaat.
Daarnaast is hij ook artistiek leider bij Planktom en schreef hij samen met David Broeders de familiemusicals De Planeet en Zee om Zeep. Met deze laatste nieuwe musical over de plasticvervuiling in de oceanen, gaat hij in het najaar verder op tournee.

Jolien De Clerck

Jolien De Clerck volgde Musical aan het Conservatorium te Brussel.

Ze maakte deel uit van de cast van de familiemusical Ridders van de ronde keukentafel van Deep Bridge.

Ook was Jolien daarnaast o.a. te zien in de Ketnet Musical – Team U.P.
als de sportleerkracht Jessica.

Laure Ven

Laure Ven haar passie voor het vak ontstond reeds op vroege leeftijd.

Op haar 4 jaar startte ze al met balletlessen bij dansstudio Arabesque te Deurne. Door de jaren heen heeft ze er onder meer les gehad van Frank De Peuter en Hilde Weber. Ze volgde er ook gedurende enkele jaren musicallessen o.l.v. Anne Mie Gils. Na haar middelbare studies trok Laure naar de Kunsthumaniora van Antwerpen om er de vooropleiding Musical te volgen. Hier kreeg ze zangles van Pascal de Turck. In september 2016 startte Laure haar Professionele Bachelor opleiding Musical aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Hier krijgt ze dagelijks les van gevestigde artiesten zoals Lulu Aertgeerts, Peter De Smet, Peter Kongs, Adam Solya, Inge Minten, Karel Deruwe en vele anderen.

In september 2018 was Laure te zien in de herneming van Blood Brothers (InTeam). In de openbare schoolproductie Catch Me If You Can (regie: Bruno Van Heystraeten) die in december 2018 te zien was, maakte ze deel uit van het ensemble.  In maart 2019 speelde ze op school de rol van Camille in de gloednieuwe voorstelling “Zie Mij” (regie: Veerle Baetens en Cathy Vanderstappen). In juni 2019 was ze in The Wild Party (regie: Sébastien De Smet) te zien als Madeleine True. In najaar 2019 liep ze stage in de Theatertour van Assepoester (Deep Bridge), The Christmas Show (Deep Bridge).

Ellen Dilles

Ellen Dilles werd geboren in 1996 en is dit jaar afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, in de afdeling Musical. Daarvoor volgde ze een voorbereidend jaar Musical aan de Kunsthumaniora van Brussel.

Op school was ze al te zien in Catch Me If You Can (regie: Bruno Van Heystraeten), als Amy in Zie Mij (regie: Veerle Baetens en Cathy Vanderstappen) en als Mae in The Wild Party (regie: Sébastien De Smet). Ze kreeg onder andere les van Lulu Aertgeerts, An Vanderstighelen, Pascale De Turck, Peter Kongs… Ze volgde ook masterclasses bij Edward Hoepelman, Vera Mann en Audrey Pascal.

In de zomer van 2019 was Ellen te zien in My Fair Lady van Festival Bruxellons!. Ellen was te zien in de Spektakel-musical 40-45 en Daens 2.0 van Studio 100 in het ensemble.

Lianne Loos

Lianne Loos heeft tijdens haar middelbare school een vooropleiding dans gevolgd aan de Leidse ballet- en theaterschool. Ze is daarna naar de vooropleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg gegaan waarnaast ze op de Nederlandse Musical Academie in Arnhem zat.

Vervolgens is ze musical gaan studeren aan het Koninklijk Conservatorium Brussel.
Ze heeft als ensemble meegespeeld in de schoolproducties “Chicago” en “I love you, you’re perfect, now change” en speelde Zuster Marie Theresia in “Nonsens”.

Lianne liep stage in “Roodkapje” (Music Hall) en “Doornroosje”(Deep Bridge).

Inge Teeuwen

Inge Teeuwen studeerde aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, afdeling Musical.
Een vooropleiding Musical deed Inge bij de Kunsthumaniora te Antwerpen.

In 2019 maakte ze deel uit van het ensemble in My Fair Lady van Bruxellons te Molenbeek.


Isabelle Heremans

Isabelle Heremans (1993) heeft in juni 2018 haar bachelordiploma Musicaltheater behaald aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Voor het Conservatorium heeft ze een vooropleiding Musical gevolgd aan De!Kunsthumaniora in Antwerpen.

In haar laatste jaar aan het Conservatorium liep Isabelle stage bij Marmalade Content in de musical “The Little Mermaid” in een regie van Frank Van Laecke. Dat jaar was ze ook te zien in de schoolproductie “Jekyll & Hyde”, waar ze de rol van Emma Carew op zich nam. Deze laatste productie werd begeleid door een live symfonisch orkest onder leiding van Dirk De Caluwé en in een regie van Lulu Aertgeerts.
Samen met haar klas bracht Isabelle in juni 2018 hun afstudeerproject “Schone Handen”, begeleid door een 4-koppige band; een verhaal gebaseerd op Lorca’s klassieker “La casa de Bernarda Alba” waarin Isabelle de rol van de tirannieke moeder Bernarda vertolkte.

Verder was Isabelle te zien in het ensemble van de spektakelmusical “40-45” van Studio 100 en heeft ze na “Neverland: The adventures op Peter Pan” waarin ze Tiger Lily en Mrs. Darling vertolkte nu ook de rol van de boze stiefmoeder op zich genomen in het sprookje “Cinderella”, beiden van Music Hall. In het sprookje Sneeuwwitje van Deep Bridge, kruipt ze in de rimpelige huid van Bobonneke en gaat ze op als understudy voor de boze stiefmoeder. Naast Musical is Isabelle te horen als stemactrice in animatieseries op Nickelodeon en als zangeres in duo met piano/gitaar waarmee ze zich vooral focust op Spaans repertoire.

Lien Van den Bossche

Lien Van den Bossche studeert momenteel Musical aan het Conservatorium te Brussel. Hiervoor studeerde ze Jazz Pop Rock aan de muziekhumaniora Heilig-Graf in Turnhout. Daar was Lien reeds te zien in de schoolproducties: De Drie Biggetjes, Daens?!, Singers Night, …

Van haar 8- tot 18-jarige leeftijd volgde ze de lessen Jazz- en Klassiek Ballet bij SAMWD Turnhout.

In 2010 speelde ze mee in de musical Oliver Twist van Theatergroep Hoogspanning Beerse. In maart 2018 vertolkte Lien de rol van Rose in de Musical Magdalena van The Singing Factory.

Janis Vercaempst

Janis Vercaempst is al van jongs af aan een creatieve duizendpoot. Alles wat te maken had met kunst leek haar te interesseren. Zo studeerde ze ‘Creatie en Mode’ in Waregem en ‘Vrije Beeldende Kunsten’ in Gent. Na haar middelbaar ging ze een 7e jaar musical studeren in De Kunsthumaniora Brussel.

Haar passie voor theater is begonnen op 11-jarige leeftijd toen ze de hoofdrol mocht vertolken in de kortfilm ‘Badpakje 46’ in de rol van Chantal. Deze werd wereldwijd genomineerd voor verschillende prijzen en won o.a. de Juryprijs op het filmfestival van Cannes in 2011.

Nu zit Janis in het 3de bachelor jaar in het Koninklijk Conservatorium Brussel en zal later dit jaar te zien zijn in de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ van DeepBridge.

Lyssa Tejero

Lyssa Tejero studeert in de zomer van 2021 af aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, richting musical.

Haar eerste musicalervaring deed ze op bij Jeugdtheater Ondersteboven in Sint-Niklaas, waar ze op 14-jarige leeftijd de rol van Lucy vertolkte in de Vlaamstalige première van “13 – the musical”. Voor haar opleiding musical was ze onder andere te zien in “De Drie Biggetjes” van Milo en in “Spring Awakening”, “In The Heights” en “Dogfight” van Karthago. Haar meest recente rol was die van Luisa Contini in de musical “Nine” op het Koninklijk Conservatorium.

Komend theaterseizoen zal ze stagelopen bij “The Christmas Show” van Deep Bridge en “Pocahontas” van Uitgezonderd.

Zoë Guisson

Zoë Guisson is een Vlaamse danseres en musicalactrice. Ze trok op haar 18e naar Amsterdam en studeerde in juli 2019 af aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts met een bachelor Uitvoerend Dans en een bachelor Docent Dans.

Zoë werkt momenteel full time als vaste dansdocent aan de Provinciale Kunsthumaniora te Hasselt en staat daarnaast op de planken als musicalactrice (The Sound of Music, Sneeuwwitje de musical, The Christmas Show,…) en als danseres (freelance werk voor o.a. Tomorrowland, Showcase Entertainment by Tommy Gryson, TheCast, …).

Verder geeft ze nog lessen bij verschillende dansscholen in Limburg en Leuven.

Kato Aerts

Als jong meisje was Kato al gebeten door de podiumkunsten. Zo volgde ze vanaf haar 6 jaar al lessen aan de Stedelijke Academie van Beringen en behaalde haar diploma klassiek ballet, woord én muziek. Na het middelbaar trok ze naar Antwerpen voor haar studie Taal- en Letterkunde.

Met haar Masterdiploma op zak startte ze in 2017 aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in de musicalopleiding. Hier krijgt ze dagelijks les van artiesten zoals Pascale De Turck, Inge Minten, Karel Deruwe, Peter Kongs, Adam Solya en vele anderen. En mocht ze onder meer de rol van Carla Albanese vertolken in ‘Nine’ o.l.v. Brecht Callewaert.

Dit seizoen zal Kato te zien zijn in het ensemble van de spektakel-musical ‘40-45’. Daarnaast zal ze ook meedoen in het ensemble van de nieuwe Studio 100 musical ‘Vergeet Barbara’. Naast musical is ze actief als soliste bij orkesten en kan je haar ook aan het werk zien als lead vocalist bij de 50’s Jazzband Nifty Swing Cats.

Jens Sauviller

Jens zette zijn eerste stappen in de musicalwereld als danser in de musical ‘Rubens’. Tijdens zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium Brussel wist Jens ook enkele hoofdrollen te vertolken zoals Frank Abagnale Sr. in ‘Catch Me If You Can’ en Oscar d’Armano in ‘The Wild Party’.

Hij werkte samen met zijn klasgenoten aan een eigen voorstelling genaamd ‘Zie Mij’, die tot stand kwam in samenwerking met Veerle Baetens en Cathy Vanderstappen.

Hij was te zien als Cagelle in ‘La Cage Aux Folles’ en als ensemble in ‘Sneeuwwitje’. Ook kon u hem aan het werk zien als backing vocal tijdens ‘The Christmas Show’.