Team

PAASVAKANTIE 2024

 

Alizée Gilon

Alizée Gilon (°2001) begon in 2020 aan de opleiding Musical aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel waar ze in 2023 haar Bachelor behaalde en in 2024 zal afstuderen als Master in de Musical. Hiervoor volgde ze een 7e jaar Musical aan de Kunsthumaniora van Brussel.

In 2023 was Alizée deel van het ensemble van ‘De Spiekpietjes: Paniek in de Speelgoedfabriek’ (ARTO entertainment)
en begin dit jaar was ze te zien in het ensemble van ‘Gaston en Leo: de hommagemusical’ (Backstage Productions).

 

Annique Janissen 

Al op jonge leeftijd is Annique begonnen met zang-, dans- en dramalessen en heeft ze op mogen treden met grote artiesten zoals Frans Bauer en Celine Dion. Op haar 14de begon ze bij de MusicAllFactory jongeren, waar ze een opleiding van vier jaar afrondde. Daarna is ze gaan studeren aan de Fontys Dansacademie, in de richting musicaltheater, waar ze in 2011 is afgestudeerd.

In 2010-2011 stond Annique in het ensemble van de musical Oliver! van Musical van Vlaanderen. Ze treedt al meerdere jaren op in theaters in België en Nederland als zangeres van de Ladies of the Fifties, Sixties en Seventies. In 2017 stond ze in het ensemble van Jesus Christ Superstar tijdens de paasuitvoering in 013, Tilburg en in 2018 was ze onderdeel van de dinnershow Sound of Xmas in de Avenue.

Verder is Annique al meerdere jaren als danscoach en choreografe verbonden bij diverse gezelschappen in binnen- en buitenland.

 

Eline Van Ginderen

Eline Van Ginderen (°2002) begon haar studie Musical aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel in 2020. Daar heeft ze intussen haar Bachelor diploma behaald en dit jaar studeert ze af als Master in Musical. Tijdens haar loopbaan op de school mocht ze o.a. de rol van Mabel Washington vertolken in de musical ‘Fame’.

Van januari tot maart 2024 was ze te zien in ‘Gaston & Leo – De Hommage Musical’ van Backstage Producties en in juni en juli zal ze te zien zijn in de Studio 100 musical ‘14-18’.

 

Sander Celis

Sander (23) is van jongs af aan gepassioneerd door muziek en theater. In het middelbaar volgde hij in zijn vrije tijd een theateropleiding aan de Kunstacademie in Beringen. Daarnaast heeft hij ook twee jaar in het Universitair Koor van Antwerpen gezongen.

Hij zit momenteel in zijn eerste jaar van de Musicalopleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel (KCB).
Sander heeft ook al een diploma op zak van het RITCS in Brussel waar hij afstudeerde als geluidstechnicus. Door zijn ervaring als Chiroleider is het begeleiden van groepen hem niet onbekend.

 

Tom Lathouwers

Tom Lathouwers studeerde in 2002 af aan de musicalafdeling van het Koninklijk Conservatorium te Brussel.

Op de planken zag u hem in de producties De Planeet, De Gekke Soldaat, Oliver!, Manon Lescaut, Annie, Blauwbaard, De prinses op de erwt, Merrily we roll along, De jongen die het wist, De Bremer Stadsmuzikanten en Tom Teerlink tovenaarsleerling.
Hij speelde gastrollen in verscheidene tv-series, waaronder Witse, Mega Mindy, Wittekerke, LouisLouise en Aspe. Verder was hij te zien in enkele reclamespots. Tom volgde daarnaast nog zanglessen bij David Verbeeck, deed regie-assistentie voor De vliegende Hollander bij de Tilburgse Fontys musicaltheateropleiding en improviseerde bij de Belgische Improvisatie Liga.

Tom is artistiek leider bij Planktom en schreef samen met David Broeders de familiemusicals De Planeet en Zee om Zeep. Met deze laatste nieuwe musical over de plasticvervuiling in de oceanen, tourt hij momenteel door Vlaanderen en Nederland.

 

Wout Puimege

Wout (°2001) startte al op zijn negende met lessen te volgen aan de Kunstacademie Ter Beuken van Lokeren. Hier studeerde hij af in 2019 voor drama en muziek. Ondertussen was hij te bewonderen in enkele hoofdrollen bij de vereniging ‘Lust Naar Kunst’ van Lokeren: zowel in “Pinokkio” (2015) als in “Midzomernachtsdroom” (2017).

Hij vervolgde zijn artistiek traject in het 7e jaar Musical aan de Kunsthumaniora van Brussel om zo door te stromen naar de Musicalafdeling van het Koninklijk Conservatorium te Brussel, waar hij zijn Masterdiploma Musical zal behalen in 2025.
Daar vertolkte hij de hoofdrol Billy in de productie “A Boy Called George” (2023). Binnenkort zal hij ook te zien zijn als Professor De Nul in “Dokter De Vuyst” (KCB) en als Simon in “Lelies” (In-Team). Daarnaast vervoegt hij komend jaar ook het ensemble van “Annie” (Backstage) en “Mamma Mia” (DeepBridge).